koor Four Winds

You are here: Home > Concerten > 2014: kerstconcert Bedat Kerst

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Bekijk ook eens onze Youtube Pagina2014: kerstconcert Bedat Kerst


Wat een meer dan geweldige middag hebben we gehad.
U kunt HIER de recensie lezen en foto's bekijken.


Nog even en de warme, gezellige feestdagen van december staan weer voor de deur.

Koor Four Winds wil u graag uitnodigen voor een muzikaal concert op zondagmiddag 21 december a.s. in de Werenfriduskerk in Wervershoof, aanvang 14.00 uur.

Koor Four Winds, het AOW jongerenkoor uit Andijk, Onderdijk en Wervershoof en close harmony ensemble Voice Over zullen u met eigen repertoire én repertoire in Kerstsfeer een hartverwarmende middag bezorgen.

AOW jongerenkoor zingt vooral in de kerk en bestaat uit 24 leden, waarvan 3 bandleden. Dirigent van het koor is Jos Neuvel, die tevens het koor op de piano begeleidt. Verdere begeleiding van het koor bestaat uit drums en dwarsfluit.
Het repertoire is veelzijdig, van Lean on Me en Hallelujah tot musicalnummers en nummers van Nederlandse bodem. In de Kerk zorgt het AOW jongerenkoor o.a. voor themavieringen met bijpassende teksten en muzieknummers. www.aowjongerenkoor.nl

Close harmony ensemble Voice Over bestaat uit Martin Middelkoop (bariton), John van der Schaaf (tenor) en Enrico Kors (hoge tenor). Afkomstig uit diverse hoeken van de Westfriese muziek hebben zij elkaar gevonden in de gezamenlijke voorliefde voor het zingen van een lied.Voice Over begeleidt zichzelf op gitaar, percussie en mondharmonica en brengt een repertoire bestaand uit popklassiekers, waarbij de meerstemmige zang centraal staat. www.vomusic.nl

De leden van koor Four Winds komen niet alleen uit Oostwoud, maar uit alle vier windstreken rondom het dorp. Het koor heeft vorig jaar succesvol haar 20-jarig jubileum gevierd met een spetterend concert. Het koor heeft diverse succesvolle projecten gezongen, waaronder in 2012 'I love Rock 'n Roll'.
Op 28 en 29 maart 2015 zal het koor in het Bontheater in Medemblik een optreden verzorgen waarbij de filmmuziek centraal staat (MovieWorld).
Dirigent van het koor is Ingrid Sijm, vaste pianiste is Suzanna Bakker. Speciaal voor Bedat Kerst zal de begeleiding worden uitgebreid met een drummer, gitarist en basgitarist. www.fourwinds.nl

 Vanaf 1 december a.s. kunt u kaartjes à €7,50 (incl. kopje thee/koffie) kopen bij onderstaande voorverkoopadressen:
Marskramer Medemblik
Knijn Inkt & Entertainment Wervershoof en 't Oude Postkantoor Wervershoof
Mammoet Meubel Zwaagdijk
Kleingouw 203 Andijk
Pletering 55 Oostwoud

Kaarten zijn ook te reserveren via bestuur.fourwinds@gmail.com

Hint, een kaartje voor de Sint!

We zien u graag terug op deze bijzondere en vooral muzikale middag. We hopen dat als u naar huis terug gaat denkt: 't Was mooi, 't is Bedat Kerst.

 

Submenu

« prev top next »

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login